Toskanski grah – recept
- Budite prvi i komentirajte!
- 1 min čitanja

Potrebni sastojci:
- 450 g suhog graha,
- 200 g oguljenih rajčica (pelata),
- 4 žlice ekstra djevičanskog maslinovog ulja,
- 2 češnja češnjaka,
- kadulja,
- sol i papar.
Upute za pripremu:
- Namočite grah 12 sati u vodi, ocijedite i kuhajte u slanoj vodi na laganoj vatri sve dok ne počne pucati te ga ocijedite.
- U širu tavu stavite maslinovo ulje, zgnječeni češnjak i grančicu kadulje.
- Dinstajte češnjak pa dodajte ispasirane pelate.
- Kuhajte 10-ak minuta da dobijete gusti umak.
- Dodajte grah, lagano promiješajte, posolite i malo više popaprite.
- Kuhajte još 15 minuta i poslužite toplo.
Članak uređen:
Vaši komentari
Komentare nagrađujemo.
Toskanski grah – recept
Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.
Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.
Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.
Što je poželjno:
Trenutno nema komentara budite prvi i komentirajte članak.