Popečci sa zobenim pahuljicama – recept
- Budite prvi i komentirajte!
- 1 min čitanja

Sastojci
- 200g zobenih pahuljica,
- 100 g mladog špinata ili blitve,
- 2 jaja,
- 2 žlice brašna,
- sol, papar,
- bosiljak,origano ili neki dr.začin po želji,
- ulje za prženje.
Upute za pripremu
- Zobene pahuljice prelijte kipućom vodom i ostavite da nabubre.
- Špinat ili blitvu poparite i nasjeckajte.
- Pomiješajte sa ocijeđenim zobenim pahuljicama, jajima i brašnom, te začinite po ukusu.
- Žlicom vadite male popečke i pržite dok ne požute, ocijedite na papirnatom ubrusu.
- Poslužite tople.
Članak uređen:
Vaši komentari
Komentare nagrađujemo.
Popečci sa zobenim pahuljicama – recept
Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.
Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.
Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.
Što je poželjno:
Trenutno nema komentara budite prvi i komentirajte članak.