Trening s titranjem za lijepe noge i stražnjicu

Donosimo vam jedan brzi trening za lijepe noge i čvrstu stražnjicu. Kako bi trening bio još učinkovitiji, u njega ćemo ubaciti titranje.

Titranje se odnosi na lagano gibanje gore-dolje na mjestu. Vježbe izvodite polako, bez trzaja i naglih pokreta. Odradite tri serije vježbi, bez izlika i zabušavanja!

Podizanje noge

Trening s titranjem

Lezite na bok, ispružite noge te zategnite stopala. Podignite nogu koliko možete te je polagano spustite u početni položaj. Trup treba ostati miran prilikom izvođenja. Napravite dvadeset ponavljanja, s tim da u zadnjem ponavljanju zadržite nogu u gornjem položaju. Podignutom nogom titrajte 20 sekundi. Pazite da titranje bude polako i kontrolirano, nemojte bezveze mahati nogom! Ponovite vježbu i s drugom nogom.

Adukcija

Trening s titranjem

Lezite na bok. Noga koja dodiruje tlo ostaje ravno ispružena, dok drugu nogu savijte i stavite stopalo na pod. Ispruženu nogu dižite prema stropu i vratite natrag. Opet morate napraviti 20 ponavljanja sa svakom nogom i opet na zadnjem ponavljanju trebate 20 sekundi titrati.Cijeli trening pogledajte na portalu Ultrafit.hr.

Članak uređen:

Saznajte više o zdravom mršavljenju u sljedećim tekstovima:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Trening s titranjem za lijepe noge i stražnjicu

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje

Trenutno nema komentara budite prvi i komentirajte članak.